Backstage

NorthSiders

Web_coverbillede_NS15_1200x453

TILMELDING 2015

Vi åbner for den officielle tilmelding d. 2. marts 2015. I 2014 byggede vi et nyt system for tilmelding som NorthSider, og det system er vi i gang med at videreudvikle på. Det betyder blandt andet, at du får lidt større valgfrihed under din tilmelding til 2015. Vi guider dig selvfølgelig igennem alle mulighederne, når du tilmelder dig.

I år vil der heller ikke være en ansøgningsproces. Er der plads på et hold, når du tilmelder dig, så er du NorthSider 2015. Dermed har du også bedre mulighed for at planlægge fremad og sætte et stort NorthSide-kryds i kalenderen.

Her på sitet kan du læse mere om, hvad det vil sige at være en NorthSider samt vores Regler & Vilkår.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til marts.

frivillige_tobiasnicolaikvistlarsen-16

FULD FORPLEJNING

Vi har de sidste par år afprøvet forskellige forplejningstilbud til vores NorthSiders, men vi har endnu ikke fundet den helt rigtige strategi. Derfor har vi sat vores udviklingshjul i gang, og ud er kommet endnu en model, som vi vil afprøve.

I 2015 tilbyder vi dig fuld forplejning under dine vagter. Det vil sige, at du får tilbudt et måltid pr. vagt.
Der vil som altid også være gratis vand, kaffe og te i forbindelse med vagterne. Derudover får du, lige som i 2014, mulighed for at købe drikkevarer til favorable NorthSider-priser i NorthSider Lounge

En af de få ting du dog skal være opmærksom på er, at det forventes, at du har spist morgenmad, hvis du møder ind til en vagt om morgenen. I det hele taget opfordres du til at spise mad, inden du møder på en vagt.