Backstage

NorthSiders

Web_coverbillede_NS15_1200x453

TILMELDING 2015

Vi åbnede for den officielle tilmelding d. 2. marts 2015 kl. 12.00. Herefter gik det stærkt. Alle vores åbne teams blev på 2 døgn fyldt op, og vi er glade i låget over den overvældende interesse I har vist os – igen i år.

Dette betyder dog også, at mange ikke nåede at komme i et team. Fortvivl ej. Vores venteliste er aktiveret, og vi ved af erfaring, at vi får brug for den. Løbende afmeldinger grundet eksamen er vores lod da NorthSide altid afholdes i starten af juni. Der er derfor gode muligheder for, at jer på vores venteliste stadig får chancen for at være en del NorthSider-Teamet. Skynd dig derfor at melde dig til.

Læs også mere i vores FAQ hvor du får flere svar netop omkring vores venteliste, og hvordan vi udvælger.

Vi glæder os til sommer, til Ådalen og til jer.

 

 

frivillige_tobiasnicolaikvistlarsen-16

FORPLEJNING

Vi har de sidste par år afprøvet forskellige forplejningstilbud til vores NorthSiders, men vi har endnu ikke fundet den helt rigtige strategi. Derfor har vi sat vores udviklingshjul i gang, og ud er kommet endnu en model, som vi vil afprøve.

I 2015 tilbyder vi dig forplejning under dine vagter. Det vil sige, at du får tilbudt et måltid pr. vagt. Der vil som altid også være gratis vand, kaffe og te i forbindelse med vagterne. Derudover får du, lige som i 2014, mulighed for at købe drikkevarer til favorable NorthSider-priser i NorthSider Lounge

En af de få ting du dog skal være opmærksom på er, at det forventes, at du har spist morgenmad, hvis du møder ind til en vagt om morgenen. I det hele taget opfordres du til at spise mad, inden du møder på en vagt.