Backstage

NorthSiders

Web_coverbillede_NS15_1200x453

TILMELDING 2015

Vi åbner for den officielle tilmelding d. 2. marts 2015 kl. 12.00.

I år er der ingen ansøgningsproces. Er der plads i et team, når du tilmelder dig, så er du NorthSider 2015. Dermed har du også bedre mulighed for at planlægge fremad, og sætte et stort NorthSide-kryds i kalenderen. Er alle teams fyldt op når du tilmelder dig, så kan du vælge at sætte dig selv på vores venteliste. Læs mere i vores FAQ.

Her på sitet kan du læse mere om, hvad det vil sige at være en NorthSider, vores Regler & Vilkår samt FAQ’en, som kan besvare størstedelen af dine spørgsmål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som NorthSider på NorthSide 2015.

frivillige_tobiasnicolaikvistlarsen-16

FORPLEJNING

Vi har de sidste par år afprøvet forskellige forplejningstilbud til vores NorthSiders, men vi har endnu ikke fundet den helt rigtige strategi. Derfor har vi sat vores udviklingshjul i gang, og ud er kommet endnu en model, som vi vil afprøve.

I 2015 tilbyder vi dig forplejning under dine vagter. Det vil sige, at du får tilbudt et måltid pr. vagt. Der vil som altid også være gratis vand, kaffe og te i forbindelse med vagterne. Derudover får du, lige som i 2014, mulighed for at købe drikkevarer til favorable NorthSider-priser i NorthSider Lounge

En af de få ting du dog skal være opmærksom på er, at det forventes, at du har spist morgenmad, hvis du møder ind til en vagt om morgenen. I det hele taget opfordres du til at spise mad, inden du møder på en vagt.