Backstage

Dem samarbejder vi med

 • Hovedsamarbejdspartner

 • Tuborg er den officielle ølpartner hos NorthSide. Musik og Tuborg hører tæt sammen, og derfor er det nye samarbejde vigtigt for både Tuborg og NorthSide, og vi ser frem til at servere kolde Tuborg til vores gæster de næste fem festivaler!

 • Øvrige partnere

 • NorthSide er støttet af Aarhus Kommune.

  »Vi har fået en festival, der har bidt sig fast!«
  – Jacob Bundsgaard, borgmester, Aarhus

  Vi samarbejder med Aarhus Cykelby om området BikeSide, hvor der er cykelparkering til 5000 cykler samt aktiviteter under NorthSide.

  Klimasekretariatet er sparringspartner på potentielle nye samarbejder for NorthSide.

  Aarhus2017 er et væsentligt pejlemærke for Aarhus, og NorthSide deltager aktivt i forberedelsen af Aarhus som kulturhovedstad i 2017.

  Ren By Aarhus støtter op om NorthSide.

 • NorthSide og Aarhus Universitet sætter sammen fokus på innovation og bæredygtighed. Studerende fra Aarhus Universitet har med case-baseret undervisning arbejdet med at opfylde behov på #NS14. Mød ”den omvandrende legefirkant” som inviterer til hygge og leg kendt fra barndommen. Du kan også opleve noget udover det sædvanlige i ”Piss’ godt på NorthSide”, hvor der i år er gjort noget særligt ud af indretning og udsmykning på udvalgte toiletter. Send et tweet i ”Grab a Tweet”, lavet af Playground Marketing, hvor tweets tagget med #yourniversity og #NS14 belønnes med et stykke slik. I medarbejderområdet kan NorthSiderne desuden møde ”Confessionbox” og give input til fremtidens NorthSideoplevelser.

 • Epinion står for tredje år i træk for den omfattende publikumsundersøgelse, der er et vigtigt element i NorthSides ambition om at inddrage brugerne i udviklingen af festivalen.

 • NorthSide er en af mere end 70 festivaler, der er del af den europæiske festivalsammenslutning ETEP (European Talent Exchange Program). ETEP er et initiativ under Noorderslag Foundation, der står bag den hollandske Eurosonic Festival, som skal stimulere udbredelsen af europæisk musik på festivaler, radio, tv og musikmagasiner tværs af grænserne. Medlemmerne mødes hvert år på Eurosonic, og siden dannelsen Siden 2003 har ETEP været med til at skabe 1.300 shows med omkring 500 forskellige artister hos festivaler, der er medlem af ETEP.

 • 94 procent af gæsterne på NorthSide 2012 var tilfredse med vores app, så for andet år i træk udvikles den officielle NorthSide-app i samarbejde med Greencopper, der i 2012 lavede apps til omkring 100 forskellige festivaler og kulturbegivenheder på verdensplan.

 • Metroxpress er for første gang mediepartner med NorthSide. Metroxpress vil stå for en mobilløsning, hvor du kan anmelde din koncertoplevelse.

 • NorthSide og Peter Larsen Kaffe har de seneste to år haft et samarbejde under festivalen. Peter Larsen Kaffe er blandt frontløberne i Danmark indenfor bæredygtig kaffe, hvilket kræver innovative tiltag for at opretholde den høje kvalitet. Flere af deres mobile kaffebarer vil være til at finde på festivalpladsen, hvor du er mere en velkommen til at drikke en kop kaffe med andre passionerede kaffe-elskere.

 • NorthSide og Spotify arbejder tæt sammen og du vil på Spotify kunne finde spillelisten for NorthSide 2014. Du vil også få links til Spotify gennem vores app.

 • I år vil NorthSiders bære t-shirts leveret af Vero Moda. Desuden giver Vero Moda dig mulighed for at designe din egen t-shirts på pladsen.

 • Northside har indgået et strategisk partnerskab med det Aarhusianske bæredygtighedsbureau Worldperfect.

  »NorthSide går som festival forrest i Danmark, også når det gælder bæredygtighed, og vi er stolte over at have været med til at tegne den udvikling lige fra starten.« 

  – Martin Thim, Partner, WorldPerfect

 • NorthSide er en af mere end 70 festivaler, der er del af den europæiske festivalsammenslutning Yourope (The European Festival Association). Foreningen fremmer samarbejde og udveksling af viden mellem europæiske festivaler og stræber efter at forbedre arbejdsforhold og informationsudveksling, sikkerheds- og sundhedsreglementer samt højne miljøbevidsthed og viden om musikbranchen på tværs af de europæiske grænser

 • Skanderborg-Data leverer for tredje år IT-udstyr til NorthSide, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og en god festival.