Backstage

Dem samarbejder vi med

 • Hovedsamarbejdspartner

 • Tuborg er den officielle ølpartner hos NorthSide. Musik og Tuborg hører tæt sammen, og derfor er det nye samarbejde vigtigt for både Tuborg og NorthSide, og vi ser frem til at servere kolde Tuborg til vores gæster de næste fem festivaler!

 • Øvrige partnere

 • NorthSide er støttet af Aarhus Kommune.

  »Vi har fået en festival, der har bidt sig fast!«
  - Jacob Bundsgaard, borgmester, Aarhus

  Vi samarbejder med Aarhus Cykelby om området BikeSide, hvor der er cykelparkering til 5000 cykler samt aktiviteter under NorthSide.

  Klimasekretariatet er sparringspartner på potentielle nye samarbejder for NorthSide.

  Aarhus2017 er et væsentligt pejlemærke for Aarhus, og NorthSide deltager aktivt i forberedelsen af Aarhus som kulturhovedstad i 2017.

  Ren By Aarhus støtter op om NorthSide.

 • Northside har indgået et strategisk partnerskab med det Aarhusianske bæredygtighedsbureau Worldperfect.

  »NorthSide går som festival forrest i Danmark, også når det gælder bæredygtighed, og vi er stolte over at have været med til at tegne den udvikling lige fra starten.« 

  - Martin Thim, Partner, WorldPerfect

 • Verdens Skove er en dansk miljøorganisation, der arbejder for bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove – både de danske skove og regnskoven. I 2013 stod Verdens Skove for Caminoen ud til NorthSide, som derfor fik regnskoven som tema. Dermed ønsker NorthSide at sætte fokus på miljøet og bevarelse af vores ressourcer.

 • NorthSide og Spotify arbejder tæt sammen og du vil på Spotify kunne finde spillelisten for NorthSide 2014. Du vil også få links til Spotify gennem vores app.

 • NorthSide og Aarhus Universitet sætter sammen fokus på innovation og bæredygtighed.

 • Fonden Aarhus 2017 støtter NorthSide i at skabe en grønnere festivaloplevelse for publikum.

 • NorthSide er en af mere end 70 festivaler, der er del af den europæiske festivalsammenslutning ETEP (European Talent Exchange Program). ETEP er et initiativ under Noorderslag Foundation, der står bag den hollandske Eurosonic Festival, som skal stimulere udbredelsen af europæisk musik på festivaler, radio, tv og musikmagasiner tværs af grænserne. Medlemmerne mødes hvert år på Eurosonic, og siden dannelsen Siden 2003 har ETEP været med til at skabe 1.300 shows med omkring 500 forskellige artister hos festivaler, der er medlem af ETEP.

 • NorthSide er en af mere end 70 festivaler, der er del af den europæiske festivalsammenslutning Yourope (The European Festival Association). Foreningen fremmer samarbejde og udveksling af viden mellem europæiske festivaler og stræber efter at forbedre arbejdsforhold og informationsudveksling, sikkerheds- og sundhedsreglementer samt højne miljøbevidsthed og viden om musikbranchen på tværs af de europæiske grænser

 • 94 procent af gæsterne på NorthSide 2012 var tilfredse med vores app, så for andet år i træk udvikles den officielle NorthSide-app i samarbejde med Greencopper, der i 2012 lavede apps til omkring 100 forskellige festivaler og kulturbegivenheder på verdensplan.

 • NorthSide og Peter Larsen Kaffe har de seneste to år haft et samarbejde under festivalen. Peter Larsen Kaffe er blandt frontløberne i Danmark indenfor bæredygtig kaffe, hvilket kræver innovative tiltag for at opretholde den høje kvalitet. Flere af deres mobile kaffebarer vil være til at finde på festivalpladsen, hvor du er mere en velkommen til at drikke en kop kaffe med andre passionerede kaffe-elskere.