NorthSide 2015 http://www.northside.dk/ 12th - 14th of June 2015 Thu, 18 Dec 2014 10:00:38 +0000 da-DK hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.0.1 NorthSide nomineret til international miljøpris http://www.northside.dk/news/northside-nomineret-til-international-miljopris/ http://www.northside.dk/news/northside-nomineret-til-international-miljopris/#comments Thu, 18 Dec 2014 10:00:38 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9641 Et felt på 16 festivaler er nu blevet indsnævret til fem, der kan vinde The Green Operations Award til European Festival Awards 2014 I november meddelte folkene bag European Festival Awards, at NorthSide var kommet på en shortlist sammen med 15 andre…

The post NorthSide nomineret til international miljøpris appeared first on NorthSide 2015.

]]>

Et felt på 16 festivaler er nu blevet indsnævret til fem, der kan vinde The Green Operations Award til European Festival Awards 2014

I november meddelte folkene bag European Festival Awards, at NorthSide var kommet på en shortlist sammen med 15 andre festivaler, der alle var potentielle kandidater til at vinde dette års Green Operations Award. Nu er listen blevet snævret ind til et felt med fem nominerede – et felt, der inkluderer NorthSide.

European Festival Awards har siden 2009 givet priser til de bedste og mest progressive europæiske festivaler, og hvert år sættes der med The Green Operations Award fokus på festivaler, der sætter fokus på miljøhensyn og bæredygtighed og er med til at skubbe festivalbranchen i en positiv retning.

Prisen er tidligere gået til festivaler i både Sverige og Norge, men den er aldrig gået til en dansk festival. Det kan dog ændre sig, når European Festival Awards uddeles til januar.

– Vi var allerede ret stolte over bare at være kommet med på juryens shortlist. Så at vi nu er blandt de fem nominerede, der rent faktisk kan vinde dette års Green Operations Award, er helt vildt. Vi er klart den yngste festival i feltet, så det er et meget stort klap på skulderen, at der efter så få år allerede er folk rundt om i Europa, der vil belønne os for vores hårde arbejde med affaldssortering, genanvendelse og fokus på økologi og grøn transport.

Sådan siger talsmand for NorthSide, John Fogde, der håber inden længe at kunne sætte en Green Operations Award på hylden ved siden af den A Greener Festival Award, som NorthSide vandt tidligere på året.

Spændingen udløses, når European Festival Awards uddeles til et award show under Eurosonic Festival i Groningen i Holland 14. januar.

The post NorthSide nomineret til international miljøpris appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/northside-nomineret-til-international-miljopris/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/12/green-2-460x173.jpg
Pladsen begynder at tage form http://www.northside.dk/news/pladsen-begynder-tage-form/ http://www.northside.dk/news/pladsen-begynder-tage-form/#comments Thu, 11 Dec 2014 09:00:01 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9486 Vi arrangerede tidligere på ugen en workshop, hvor der kom en masse vilde idéer på bordet til indretningen af næste års plads Mandag 8. december havde vi inviteret til en workshop i PROMUS’ lokaler i Aarhus for at komme på nogle nye…

The post Pladsen begynder at tage form appeared first on NorthSide 2015.

]]>

Vi arrangerede tidligere på ugen en workshop, hvor der kom en masse vilde idéer på bordet til indretningen af næste års plads

Mandag 8. december havde vi inviteret til en workshop i PROMUS’ lokaler i Aarhus for at komme på nogle nye sjove, underlige, opfindsomme og interessante idéer til indretningen af næste års festivalplads.

Der er allerede nogle ting, der ligger fast i forhold til indretningen af pladsen på NorthSide 2015. Både Green og Blue Stage vil blive større til næste, hvilket skal gøre det lettere at få en plads foran scenerne samt give endnu bedre forhold for de optrædende musikere. Der er nedsat en gruppe, der skal sikre, at køerne ved indgangen, toiletter, barer og boder bliver minimeret, og derudover skal området ved P6 BEAT Stage have en kærlig hånd, så det bliver et sjovere og hyggeligere sted at være mellem koncerterne.

Men derudover er pladstegningen stort set et hvidt stykke papir lige nu, og derfor havde vi samlet omkring 30 mennesker til en workshop, der skulle generere idéer og inspiration til det videre arbejde med at indrette næste års festival.

Workshoppen blev styret og dokumenteret af Daniel Walsh og Tobias Kjærside fra konsulentvirksomheden Paraiso Agency, og på deltagerlisten fandt man udover ansatte hos NorthSide også arkitekter og oplevelsesøkonomer samt en stribe tidligere frivillige, gæster og sågar folk, der endnu ikke har besøgt NorthSide, der alle havde reageret på et opslag om workshoppen på Facebook.

På billederne kan man få en idé om, hvilke tanker, designs og idéer, der var i spil på den syv timer lange workshop. Men fælles for mange af idéerne var et ønske om at skabe mere plads ved at bygge barer, boder og installationer i flere etager samt flere hemmelige hjørner og rum og unikke siddemiljøer til gæsterne.

Hvor mange af idéerne er kan blive ført ud i livet, og hvad der kommer af nye tiltag på pladsen til næste år, må vi dog vente til juni 2015 for at finde ud af.

image5

image3

image2

image1

image4

The post Pladsen begynder at tage form appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/pladsen-begynder-tage-form/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/12/workshop2-460x173.jpg
Wu-Tang Clan til NorthSide http://www.northside.dk/news/wu-tang-clan-til-northside/ http://www.northside.dk/news/wu-tang-clan-til-northside/#comments Wed, 10 Dec 2014 09:00:30 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9446 Det legendariske rapkollektiv lægger vejen forbi NorthSide sammen med Matthew E. White og Spids Nøgenhat De er blevet kaldt den vigtigste hiphop-gruppe nogensinde, og få grupper består af så mange medlemmer med succesfulde solokarrierer som Wu-Tang Clan fra Staten Island, New York.…

The post Wu-Tang Clan til NorthSide appeared first on NorthSide 2015.

]]>

Det legendariske rapkollektiv lægger vejen forbi NorthSide sammen med Matthew E. White og Spids Nøgenhat

De er blevet kaldt den vigtigste hiphop-gruppe nogensinde, og få grupper består af så mange medlemmer med succesfulde solokarrierer som Wu-Tang Clan fra Staten Island, New York. The W har inspireret alle fra Barack Obama og Jon Stewart til Kanye West og Eminem, og det er intet mindre end fantastisk at kunne placere dem blandt hovednavnene til NorthSide 2015.

Den ni mand store gruppe har netop udsendt albummet ”A Better Tomorrow”, der viser RZA, Raekwon, Method Man, GZA, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa, Cappadonna og Ghostface Killah i absolut topform, og albummet indskriver sig uden problemer i rækken af klassikere sammen med debutpladen ”Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”, ”Wu-Tang Forever” og ”The W”.

– Vi har altid haft en ambition om at have hiphop-navne på programmet, og vi havde tidligere i år stor succes med at præsentere A$AP Rocky og Jurassic 5 på NorthSide. Men der kan ikke være tvivl om, at vi med Wu-Tang Clan har bevæget os op i en anden liga. De er legendariske, ikke bare i hiphop-kredse, men på tværs af alle genrer og kan med rette beskrives som et af 90’ernes mest indflydelsesrige navne, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Der er dog hele tre navne klar i årets sidste offentliggørelse, så de ni rappere får både følgeskab af den amerikanske anmelder-darling Matthew E. White, der snart er klar med sit andet album, samt det psykedeliske rockband Spids Nøgenhat som netop har vundet to Danish Music Awards for henholdsvis Årets Danske Rockudgivelse og Årets Danske Live Navn.

Dermed er følgende navne klar til NorthSide 2015: Alt-J, FKA Twigs, George Ezra, Interpol, Jack Garratt, John Grant, José González, Matthew E. White, MØ, Sam Smith, Spids Nøgenhat, St. Paul & the Broken Bones, The Black Keys, The Parov Stelar Band og Wu-Tang Clan.

The post Wu-Tang Clan til NorthSide appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/wu-tang-clan-til-northside/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/12/Wu-Tang-Clan_453x453.png
Sam Smith og Alt-J til NorthSide http://www.northside.dk/news/sam-smith-og-alt-j-til-northside/ http://www.northside.dk/news/sam-smith-og-alt-j-til-northside/#comments Tue, 02 Dec 2014 12:15:22 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9348 NorthSide sætter desuden sensationelle FKA Twigs og stortalentet George Ezra med flere på plakaten Så er vi klar med anden runde navne til NorthSide 2015, og denne gang byder vi på fire af de mest omtalte og roste nye engelske navne lige…

The post Sam Smith og Alt-J til NorthSide appeared first on NorthSide 2015.

]]>

NorthSide sætter desuden sensationelle FKA Twigs og stortalentet George Ezra med flere på plakaten

Så er vi klar med anden runde navne til NorthSide 2015, og denne gang byder vi på fire af de mest omtalte og roste nye engelske navne lige nu samt lidt electro swing og moderne soul fra syv fantastiske navne, hvor seks af dem stadig har deres første danske festivalkoncert til gode.

Sam Smith dukkede op på Disclosure-tracket ”Latch” i 2012, og siden da har den engelske sanger med den fænomenale stemme haft en kometagtig karriere, der inkluderer Brit Awards, tre topplaceringer på den engelske singlehitliste, platinplader i hele Europa samt et debutalbum, der gik direkte nummer et på den engelske albumhitliste. Til trods for massiv succes herhjemme har Sam Smith aldrig spillet i Danmark, men det bliver der heldigvis snart lavet om på, når den millionsælgende sanger giver sin første danske koncert til NorthSide 2015.

Alt-J har siden deres fantastiske danske debutkoncert på NorthSide i 2013 opbygget en stor fanskare herhjemme, og de fik uden problemer indfriet de høje forventninger til bandets andet album, da ”This Is All Yours” ramte butikkerne i september måned. Ikke så underligt, at de igen i år var blandt de mest ønskede navne til NorthSide.

FKA Twigs er et af dette årtis mest omtalte nye navne og havde allerede været på flere magasinforsider, inden det Mercury Prize-nominerede debutalbum ”LP1” ramte butikkerne. Hendes to første ep-udgivelser tog musikjournalister og fans med storm over hele verden, og ”LP1” er den foreløbige kulmination på en lynkarriere, der har affødt sammenligninger med alle fra Billie Holiday og Sade til Tricky og Björk for hendes unikke og kantede bud på en moderne Urban-lyd.

George Ezra har hittet stort med singlen ”Budapest”, hvor den talentfulde sangskriver trækker inspiration fra folk-ikoner som Bob Dylan og Woody Guthrie. Det er store sko at fylde, men det bliver gjort med succes på det fremragende debutalbum ”Wanted on Voyage”, der gik nummer et i hjemlandet England, og med den seneste single, ”Blame It On Me”, der hitter stort på P3 lige nu.

The Parov Stelar Band har i mere end ti år været det førende navn på electroswing-scenen, og navnlig på Youtube er sange som ”Catgroove” og ”All Night” blevet sensationer, fordi bandets energiske og opdaterede elektroniske version af den klassiske swing-musik er den helt perfekte dansemusik.

Jack Garratt blander en utrolig vokal med elektroniske beats og guitarekvilibrisme med så stort talent, at han allerede har spillet på flere store engelske festivaler, selvom han kun har udgivet et par singler.

St. Paul & the Broken Bones er et syv mand stort band fra Birmingham, Alabama, der er et nyt og særdeles spændende bud på autentisk soulmusik hentet ind direkte fra de amerikanske sydstater.

Dermed er følgende navne klar til NorthSide 2015: Alt-J, FKA Twigs, George Ezra, Interpol, Jack Garratt, John Grant, José González, MØ, Sam Smith, St. Paul & the Broken Bones, The Black Keys og The Parov Stelar Band.

The post Sam Smith og Alt-J til NorthSide appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/sam-smith-og-alt-j-til-northside/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/12/Sam-Smith_453x453.png
Kom i julestemning med NorthSide http://www.northside.dk/news/kom-julestemning-med-northside/ http://www.northside.dk/news/kom-julestemning-med-northside/#comments Fri, 28 Nov 2014 12:19:56 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9320 Mød Yoav, deltag i konkurrencer, køb billetter og få gratis merch med i købet og hold fredagsbar med NorthSide i vores Pop-Up Juleshop Torsdag 4. december åbner NorthSide en hyggelig Pop-Up Juleshop på Klostertorvet i Aarhus. Her kan man til og med…

The post Kom i julestemning med NorthSide appeared first on NorthSide 2015.

]]>

Mød Yoav, deltag i konkurrencer, køb billetter og få gratis merch med i købet og hold fredagsbar med NorthSide i vores Pop-Up Juleshop

Torsdag 4. december åbner NorthSide en hyggelig Pop-Up Juleshop på Klostertorvet i Aarhus. Her kan man til og med lørdag 6. december møde folkene bag festivalen, købe billetter til NorthSide 2015 med gratis merch, deltage i sprøde konkurrencer samt opleve live-musik og generelt tage del i den søde julestemning.

NorthSide gør meget for den tætte dialog og kontakt med sit publikum. Ideen med NorthSide Pop-Up Juleshop er at være fysisk synlig og på den måde sprede den særlige festivals stemning i den kolde vintertid.

– Vi ved, at mange af vores gæster forbinder den tid af året, hvor NorthSide bliver afholdt med en helt speciel stemning. Juleshoppen skal give vores gæster en mulighed for at opleve den samme stemning i de kolde vintermåneder. Det vil vi gøre med koncerter, konkurrencer og salg af fysiske billetter til NorthSide 2015, siger festivalens talsmand, John Fogde.

I løbet af butikkens tre åbningsdage vil man – udover julestemning – kunne opleve følgende:

• Fysisk billetsalg i butikken og få merchandise med i købet
• Konkurrencer, hvor du blandt andet kan vinde billet til NS15, billetter til Yoav koncerten fredag d. 5. december på Voxhall samt andre præmier fra NorthSide og Tuborg
• Kom ind og få et glas glögg og lidt juleknas, oplev sidste års festival i billeder og få en forsmag på NorthSide 2015
• Koncerter med Yoav, So so Sofie og Jens-Ulrik Kleemeyer og dj’s.
• Julebanko og tombola
• Spiselauget og GastroBike kommer forbi med lækker mad til fordelagtige priser

Fredag 5. december byder kl. 15:00 på koncert med israelske Yoav, kendt for hits som ”Club Thing” og ”Beautiful Lie”, som en optakt til koncerten på Voxhall samme aften. Lørdag er det Aarhus-baserede Jens-Ulrik Kleemeyer og So so Sofie, der vil give koncerter. Jens-Ulrik Kleemeyer, kendt fra bandet The Green Lives, giver lørdag kl. 14 en akustisk forsmag på sit solo-projekt, og senere samme dag vil So so Sofie tage os med på tur i et magisk og finurligt univers af eftertænksom popmusik.

Åbningstider for NorthSide Pop-Up Juleshop:

Torsdag 4/12 14:00 – 20:00
Fredag 5/12 14:00 – 20:00
Lørdag 6/12 10:00 – 18:00

Følg med i programmet for de enkelte dage på Facebook.

The post Kom i julestemning med NorthSide appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/kom-julestemning-med-northside/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/11/Webpic.-_Pop-UpJuleShop-2-460x173.png
NorthSide åbner julebutik http://www.northside.dk/news/northside-abner-julebutik/ http://www.northside.dk/news/northside-abner-julebutik/#comments Tue, 25 Nov 2014 09:36:41 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9280 Klostertorvet i Aarhus lægger første weekend i december hus til tre dage med musik, fredagsbar, julehygge og fysisk salg af NorthSide-billetter Torsdag 4. december kl. 14:00 slår NorthSide dørene op for en hyggelig Pop-Up Juleshop på Klostertorvet 4 i Aarhus, hvor man…

The post NorthSide åbner julebutik appeared first on NorthSide 2015.

]]>

Klostertorvet i Aarhus lægger første weekend i december hus til tre dage med musik, fredagsbar, julehygge og fysisk salg af NorthSide-billetter

Torsdag 4. december kl. 14:00 slår NorthSide dørene op for en hyggelig Pop-Up Juleshop på Klostertorvet 4 i Aarhus, hvor man vil kunne købe billetter til NorthSide 2015, møde nogle af folkene bag festivalen samt deltage i konkurrencer og regulær julehygge.

De tre dage vil også byde på livemusik og dj’s samt en fredagsbar, hvor Tuborg giver en øl til gæsterne i butikken.

– Vi lavede en pop up-butik i Vestergade sidste år med forskellige foredrag og aktiviteter, og det var en ret stor succes. Folk synes specielt, det er fedt at kunne købe en fysisk billet, der kan bruges som gave, så det vil vi naturligvis give mulighed for igen. Det er altid hyggeligt at møde NorthSide-gæsterne til en snak om musik og festivalens udvikling, så jeg forventer, man vil se flere initiativer af denne type fra os i fremtiden.

Det siger talsmand for NorthSide, John Fogde, der kan fortælles, at der arbejdes på et par andre tiltag som vil blive afsløret lidt senere.

Åbningstider for NorthSide Pop-Up Juleshop:

Torsdag 4/12 14:00 – 20:00
Fredag 5/12 14:00 – 20:00
Lørdag 6/12 10:00 – 18:00

Billedet ovenfor viser Kadie Elder, der spillede til NorthSide Pop-Up Shop i 2013.

The post NorthSide åbner julebutik appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/northside-abner-julebutik/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/11/IMG_7222-2-460x173.jpg
Go’ Gandhi i Aarhus http://www.northside.dk/news/go-gandhi-aarhus/ http://www.northside.dk/news/go-gandhi-aarhus/#comments Mon, 17 Nov 2014 17:18:48 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9227 Lørdag d. 15. november emmede Aarhus af god karma – Gandhi-værterne fra P3’s radioprogam af samme navn arrangerede karmaoptog gennem byen – og NorthSide var med. De to næstekærlige værter fra GANDHI P3, Christian Fuhlendorff og David Mandel, svøbte i lørdags Aarhus…

The post Go’ Gandhi i Aarhus appeared first on NorthSide 2015.

]]>

Lørdag d. 15. november emmede Aarhus af god karma – Gandhi-værterne fra P3’s radioprogam af samme navn arrangerede karmaoptog gennem byen – og NorthSide var med.


De to næstekærlige værter fra GANDHI P3, Christian Fuhlendorff og David Mandel, svøbte i lørdags Aarhus ind i et festligt sammensurium af rendyrket kærlighed, musik, march og priser under navnet GANDHI Awalk. I et paradearrangement gennem Aarhus’ gader blev der sendt liveradio med det gode budskab til hele verden fra ladet af en spektakulær vogn. Musikken blev undervejs leveret af Scarlet Pleasure, Suspekt og Vild $smith og sidst men ikke mindst uddelte GANDHI tre priser til tre personer, der har gjort verden til et bedre sted.

Før optoget rullede fra Rådhuspladsen, kunne man komme forbi Ridehuset og pimpe sin cykel så den blev Gandhi-klar. Det var der en god samling aarhusianere der benyttede sig af, og de pimpede cykler kunne således spottes på resten af turen rundt i byen. Det var ren go’ Gandhi!

Her er et par billeder fra Pimp Din Cykel-workshoppen i et flot pyntet Ridehuset.

gandhi4

 

gandhi3

Og fra optoget:

 

gandhi1

 

The post Go’ Gandhi i Aarhus appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/go-gandhi-aarhus/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/11/gandhi2-460x173.png
NorthSide genanvender ølkrusene http://www.northside.dk/news/northside-genanvender-olkrusene/ http://www.northside.dk/news/northside-genanvender-olkrusene/#comments Mon, 17 Nov 2014 12:55:50 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9215 Danmarks første anlæg til oparbejdning og genanvendelse af plast åbnede med at kværne en omgang sorterede krus og kander fra NorthSide 2014 Siden juni har der hos MiljøTeam Aarhus stået ni containere fyldt med krus og kander, der blev indsamlet på NorthSide…

The post NorthSide genanvender ølkrusene appeared first on NorthSide 2015.

]]>

Danmarks første anlæg til oparbejdning og genanvendelse af plast åbnede med at kværne en omgang sorterede krus og kander fra NorthSide 2014

Siden juni har der hos MiljøTeam Aarhus stået ni containere fyldt med krus og kander, der blev indsamlet på NorthSide 2014, og de er nu blevet afleveret hos Aage Vestergaard Larsen ApS, der netop har inviet Danmarks første anlæg til oparbejdning af plast, hvor hele processen fra modtagelse til produktion af en ny råvare kan udføres.
IMG_6570
Anlægget blev inviet i dag foran ansatte i Miljøministeriet, NorthSide samt vores bæredygtighedspartner WorldPerfect og mange andre, der kunne se et læs plastik indsamlet på NorthSide blive knust og konverteret til granulat, der efterfølgende kan bruges til at lave nye plasticprodukter.

– Vi havde i år stor succes med vores pantordning, og sammenlagt sorterede vi mere end 50% af alt affald på pladsen. Næste skridt er at få konverteret de sorterede ressourcer, så de bliver genanvendt på den bedst mulige måde. På NorthSide i år var der for eksempel allerede flere af siddemiljøerne, der var lavet af genbrugt plastic. Så forhåbentlig vil man til næste år kunne sidde i en stol eller ved et bord, der er lavet af krus og kander fra festivalen året inden.

Sådan siger talsmand for NorthSide, John Fogde, der deltog i åbningen af det nye vaskeanlæg.

Danmark eksporterer hvert år 130.000 tons plastikaffald til andre dele af Europa, hvor det bliver lavet om til nye produkter, der ofte købes tilbage af danske firmaer. Så ved at genanvende dansk plastic sparer man både penge og skåner miljøet ved ikke at skulle køre lastbiler ned gennem Europa og tilbage igen.

IMG_6574

IMG_6577

The post NorthSide genanvender ølkrusene appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/northside-genanvender-olkrusene/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/11/IMG_6570-460x345.jpg
MERE GRØN ROS TIL NORTHSIDE http://www.northside.dk/news/mere-gron-ros-til-northside/ http://www.northside.dk/news/mere-gron-ros-til-northside/#comments Sun, 16 Nov 2014 08:00:56 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9204 NORTHSIDE ER I SPIL TIL AT VINDE THE GREEN OPERATIONS AWARD Til januar afvikles European Festival Awards i Groningen i Holland, og der vil en jury blandt andet uddele dette års Green Operations Award til en festival, der arbejder med bæredygtighed. For…

The post MERE GRØN ROS TIL NORTHSIDE appeared first on NorthSide 2015.

]]>

NORTHSIDE ER I SPIL TIL AT VINDE THE GREEN OPERATIONS AWARD

Til januar afvikles European Festival Awards i Groningen i Holland, og der vil en jury blandt andet uddele dette års Green Operations Award til en festival, der arbejder med bæredygtighed. For første gang nogenside er NorthSide på listen over potentielle nominerede.

Et panel af eksperter har udvalgt 16 festivaler som “har gjort en bemærkelsesværdig indsats for eller har opnået at udvikle mere bæredygtige events”, og på listen finder man udover NorthSide kun to andre nordiske festivaler, mens både England og Tyskland er flot repræsenteret med henholdsvis tre og fire festivaler.

NorthSides placering på The Shortlist som det hedder kommer kun få uger efter vi vandt den internationale miljøpris A Greener Festival Award som første danske festival nogensinde. Så vi krydser fingre for at kunne løbe med endnu en prestigefyldt miljøpris til næste år.

Læs mere om The Green Operations Award hos European Festival Awards.

Vinderen findes 14. januar 2015.

The post MERE GRØN ROS TIL NORTHSIDE appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/mere-gron-ros-til-northside/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/11/award-2-460x173.jpg
NorthSide cykler med Gandhi http://www.northside.dk/news/northside-cykler-med-gandhi/ http://www.northside.dk/news/northside-cykler-med-gandhi/#comments Wed, 12 Nov 2014 14:46:41 +0000 http://www.northside.dk/?post_type=news&p=9198 P3 arrangerer lørdag 15. november Gandhi Awalk gennem Aarhus, og NorthSide både deltager og varmer op med en cykelevent ved Ridehuset Gandhi-værterne David Mandel og Christian Fuhlendorff inviterer alle med på en stor Gandhi-gåtur gennem Aarhus lørdag d. 15. november, hvor der…

The post NorthSide cykler med Gandhi appeared first on NorthSide 2015.

]]>

P3 arrangerer lørdag 15. november Gandhi Awalk gennem Aarhus, og NorthSide både deltager og varmer op med en cykelevent ved Ridehuset

Gandhi-værterne David Mandel og Christian Fuhlendorff inviterer alle med på en stor Gandhi-gåtur gennem Aarhus lørdag d. 15. november, hvor der undervejs vil være livemusik med Vild $mith, Scarlet Pleasure og Suspekt sammen med en lang række spøjse og skæve indslag. Der skal også undervejs uddeles tre priser til mennesker, der gør verden til et bedre sted, og det hele sendes naturligvis live på P3.

NorthSide bakker naturligvis op om Gandhi-værternes forsøg på at ændre verden og opfordrer alle andre til at gøre det samme ved at møde op ved Rådhuset kl. 12:00 og følges med os gennem byen.

Men nu er Aarhus jo en cykelby, så i stedet for at gå opfordrer vi til, at man tager cyklen. Og skulle man have lyst til først at sætte lidt farver på den gamle havelåge, kan man deltage i den cykelevent, NorthSide afvikler fra 10-12 ved Ridehuset.

Her holder genbrugskunstner Thomas Dambo og hans crew en Pimp Din Cykel-workshop, hvor du kan komme og pimpe din cykel op til Gandhi Awalk. Du kan blandt andet gejle dine hjul op med flot farvet tape, lave en blæret genbrugsvimpel, male stjerner på dine skærme eller få styr på pisset ved at vikle forskelligfarvet snor om det.

Derudover får alle deltagere i workshoppen en NorthSiders-shirt, som man kan tage på, når man skal med på Gandhi Awalk gennem byen.

Besøg Gandhi Awalk på Facebook for at læse mere om dagens program og aftenens efterfest.

Vi ses lørdag 15. november kl. 10 ved Ridehuset!

The post NorthSide cykler med Gandhi appeared first on NorthSide 2015.

]]>
http://www.northside.dk/news/northside-cykler-med-gandhi/feed/ 0 http://www.northside.dk/wp-content/uploads/2014/11/IMG_9046-2-460x173.jpg