Succes i Pumpehuset

NorthSide kombinerede fredag 25. januar med succes en workshop med en velbesøgt koncert med Dúné

Billetterne til den eksklusive releasekoncert NorthSide havde arrangeret sammen med Royal Beer i forbindelse med udgivelsen af det tredje Dúné-album, ”Wild Hearts”, blev revet væk, og de heldige tilstedeværende kunne opleve et band i topform levere masser af nyt fra det kommende album.

Opvarmningen blev leveret af Cat Caught Lark, som NorthSide havde valgt til jobbet i det store arkiv over bands på Royal Beers Tak Rock-webside, og de udførte jobbet til perfektion med materiale fra debutalbummet ”Prey vs. Predator”.

Men inden musikken gik i gang, afviklede NorthSide en workshop for omkring 40 gæster i foyeren, hvor temaet var København, og hvordan NorthSide kan blive bedre til at kommunikere med og være synlige overfor publikummet i hovedstadsområdet.

I efteråret var NorthSide til stede til Nye Toner på Bremen, og der er planer om at være med endnu engang til et arrangement i februar. Koncerten med Dúné er et andet tiltag for at sikre sig, at NorthSide ikke kun er til stede til arrangementer i Aarhus, men som en dansk musikbegivenhed også er med uden for hjembyens grænser.

Så for at komme i bedre kontakt med det københavnske musikpublikum havde NorthSide – bl.a. via Facebook – inviteret en mindre gruppe gæster til en workshop i Pumpehuset, hvor man kunne komme med idéer til tiltag, der ville gøre det lettere, sjovere og mere attraktivt at tage turen fra København til Aarhus til juni.

Blandt idéerne var oplæg til fælles bustransport, pakkeløsninger med hotel og billet, bedre kommunikation om festivalens mange kvaliteter (fantastiske toiletforhold, verdens bedste lydanlæg osv.), fastholdelse af den stærke musikprofil og mere markedsføring i byen.

Alle idéerne vil nu blive samlet og gennemgået af festivalledelsen og blive brugt som inspiration for kommende tiltag ikke bare i København, men i resten af landet for at nå ud til så mange danske festivalelskere som muligt.

Herfra skal lyde en stor tak til Dúné og Cat Caught Lark samt Royal Beer og de mange, der mødte op til både workshop og koncerten.

NorthSide 2013 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 14.-16. juni. Billetter kan købes via Billetlugen.dk.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere info om NorthSide 2013.

Se alle nyheder